Alutech Nederland bv

Alutech Nederland is een producent van aluminium en stalen brandstoftanks voor vrachtwagens. In samenwerking met een arbeidshygiënist hebben we in het kader van een Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E) een akoestisch onderzoek verricht naar de dagelijkse blootstelling aan geluid van de medewerkers op de diverse werkplekken. De dagdoses zijn getoetst aan de wettelijke eisen uit het Arbeidsomstandighedenbesluit (Arbo). Alutech stelt een beleid op ten aanzien van bescherming tegen belastend geluid op de werkplek.

Opdrachtgever: Alutech Nederland

Distributiecentrum Blokker

Blokker verzorgt vanuit haar distributiecentrum in Geldermalsen de bevoorrading van alle Blokkerfilialen in Nederland. In samenwerking met een arbeidshygiënist hebben we in het kader van een Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E) een akoestisch onderzoek verricht naar de dagelijkse blootstelling aan geluid van de medewerkers op de diverse werkplekken. De dagdoses van onder meer de heftruckchauffeurs en distributiemedewerkers zijn getoetst aan de wettelijke eisen uit het Arbeidsomstandighedenbesluit (Arbo). Op basis van dit onderzoek stelt Blokker een beleid op ten aanzien van bescherming tegen belastend geluid op de werkplek. 

Opdrachtgever: Blokker B.V.

Zwembad Het Marnix

Het Marnixbad in Amsterdam is een van de oudste zwembaden van de stad. In het kader van een Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E) is akoestisch onderzoek verricht. Aan hoeveel geluid mogen zweminstructeurs en toezichthouders dagelijks worden blootgesteld? De dagdoses is getoetst aan de wettelijke eisen uit het Arbeidsomstandighedenbesluit (Arbo). Op basis van de uitkomst is bepaald of en welke gehoorbeschermingsmiddelen er nodig zijn om veilig en binnen de gestelde normen te kunnen werken.

Opdrachtgever: Stichting Sportbedrijf Amsterdam Centrum

Trelleborg Ridderkerk

Het internationale bedrijf heeft een aantal bedrijfshallen waarin hoogwaardige rubberproducten worden vervaardigd voor onder andere de offshore industrie. Voor de medewerkers die in deze bedrijfshalen werken, hebben wij akoestisch onderzoek verricht naar ‘geluid op de werkplek, als onderdeel van de Risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E) zoals opgenomen in de Arbowet. Op basis van de onderzoeksresultaten zijn verschillende geluidreducerende maatregelen getroffen zoals gehoorbescherming voor de medewerkers en maatregelen aan machines, installatieonderdelen en gereedschappen.

Opdrachtgever: Trelleborg Ridderkerk BV

Verwerkingsruimte Nature’s Pride

Nature's Pride is leverancier van ruim 500 unieke groente- & fruitsoorten uit meer dan 70 landen. Van Ready-to-Eat en exoten tot de lekkerste bessen en off season producten. In samenwerking met een arbeidshygiënist hebben we in het kader van een Risico-Inventarisatie en -Evaluatie (RI&E) een akoestisch onderzoek verricht naar de dagelijkse blootstelling aan geluid van de medewerkers op de diverse werkplekken in de verwerkings en ompakruimten. Nature’s Pride scherpt op basis van onze bevindingen het beleid verder aan ten aanzien van bescherming van haar medewerkers tegen belastend geluid op de werkplek.

Opdrachtgever: 
Nature’s Pride