Van 22 tot en met 25 mei vindt in Ahoy Rotterdam CLIMA 2022 plaats. Een internationaal, wetenschappelijk congres op het gebied van verwarming, ventilatie en airconditioning (HVAC). Het is de eerste keer dat CLIMA naar Nederland komt. In de loop der jaren bezochten 10.000 wetenschappers tot HVAC-systeemontwerpers, fabrikanten tot bouwsysteemadviseurs en studenten uit meer dan 40 landen

CLIMA 2022 richt zich dit jaar met de slogan “Eye on 2030” op 5 thema’s die verband houden met de enorme transformatie die op komst is om klimaatdoelstellingen te behalen. Energie, Circulariteit, Digitalisering en Gezondheid & Comfort.

Binnen het thema Gezondheid en Comfort dragen we met Het GeluidBuro al sinds 2010 een belangrijk steentje bij. Mede dankzij onze geluidadviezen wonen, werken en leven veel mensen in Nederland in een optimaal en comfortabel akoestisch klimaat. Om een nog grotere impact te maken op onze samenleving verbinden wij onze kracht met onze vier zusterbedrijven. Daarmee bieden we onze opdrachtgevers integrale oplossingen voor projecten die ertoe doen. Een waardevolle bijdrage aan een duurzamer, gezonder en veiliger samenleving.

En daar zijn we trots op!

 

Clima

Ook op de CLIMA verbinden wij ons met elkaar en met u. Kom gerust langs en ga in gesprek met een van onze specialisten. U vindt ons op het beursplein.

Zien we u daar ook? Aanmelden kan via www.clima2022.org

Wilt u meer informatie over onze diensten? U bereikt ons op T 0886818820 en info@geluidburo.nl

Wij horen graag van u!

Meer info over Het GeluidBuro vindt u hier