Wij hebben een nieuwe directeur. Per 1 januari is Eelko Leusink vol enthousiasme begonnen aan deze uitdaging en starten we aan een nieuw hoofdstuk in ons bestaan. Het is inmiddels ruim 10 jaar geleden dat Lennard Duijvestijn het bureau is begonnen. In 2018 is Het GeluidBuro samengegaan met de Nieman Groep en heeft Sander van der Tol het bureau verder gebracht. Met Eelko komt er weer een ‘geluidman’ aan het roer. Sander richt zich volledig op zijn rol als unitmanager bij Nieman Raadgevende Ingenieurs.

Ambities en uitdagingen

Eelko: ‘Ik ben een geluidman in hart en nieren. Die ervaring neem ik mee in mijn rol als directeur. Het GeluidBuro gaat zich de komende decennia ontwikkelen tot hét kenniscentrum in geluid in Nederland. Ondanks de krappe arbeidsmarkt willen we het GeluidBuro gestaag laten groeien. Eelko gaat zich bezig houden met de dagelijkse aansturing van het gedreven team geluidprofessionals. Maar de inhoud wordt zeker niet losgelaten, daar is het vak en het samen werken aan echte oplossingen te mooi voor.  Onze brede en specialistische kennis van geluid maakt ons uniek in de markt. Vol enthousiasme werken wij aan specialistische vraagstukken en in samenwerking met collega’s van de Nieman Groep,  aan integrale adviestrajecten. Er liggen mooie plannen op tafel om onze werkvelden nog een stap verder te brengen. Zo zet Het GeluidBuro steeds meer de toon als het om geluid gaat. Ik heb erg veel zin om hieraan te beginnen!’

Kortom, mooie ontwikkelingen!

In ons overvolle landje, met alle bedrijvigheid en mondige mensen, blijft het beheersen van geluid een heet hangijzer. ‘Wij blijven gewoon doen waar we goed in zijn: advies uitwerken voor een optimale geluidbeleving waarbij we uitgaan een wereld met minder lawaai, meer mooi geluid en ruimte voor stilte.

U bereikt ons via ons nummer t 0886818820 en info@geluidburo.nl. Wij horen graag van u!