Deze week is Jan Bril tien jaar onze collega! Jan is een alom gerespecteerd akoestisch specialist. In deze tien jaren heeft Jan een groot aantal van onze opdrachtgevers geadviseerd over ruimteakoestiek. Met name in de wereld van de kerkakoestiek is de naam Jan Bril een bekende!

Jan studeerde als bouwkundige af aan de Technische Universiteit Delft. In Berlijn volgde hij zijn vervolgopleiding Akoestiek – geen van de technische of andere universiteiten in ons land biedt een studie akoestische techniek aan. De afgelopen jaren werkte hij aan de akoestiek van stadions tot kantoorgebouwen, van kerken tot musea en van stations tot zelfs paleizen!

Daarnaast heeft hij, in samenwerking met onze collega’s van de Nieman Groep, het Acoustic Experience Lab in Harderwijk ontwikkeld. In dit innovatieve lab voor virtuele akoestiek, kan een projectontwikkelaar vanaf de ontwerpfase van een bouwproject al beleven hoe de akoestiek in de toekomst gaat klinken.

Naast zijn akoestische kwaliteiten is Jan een sympathieke collega en een bevlogen geluidman met veel liefde voor de dB. Jan, van harte gefeliciteerd! Op naar de volgende tien jaar!

Jan Bril in het Acoustic Experience Lab

Jan Bril

Referentieprojecten van Jan vindt u  hier. Wilt u meer van onze projecten lezen, klik dan hier

U bereikt Jan en ons op telefoonnummer 0886818820 en info@geluidburo.nl

Wij horen graag van u!