Valley beneemt je de adem. Het prachtige gebouw ligt zowel op de Zuidas als op de gezellige Beethovenstraat in Amsterdam. Het door architect Winy Maas van MVRDV ontworpen complex omvat 75.000 vierkante meter aan woningen, bedrijven, kantoren, winkels en restaurants.

Valley
Foto MVRDV.com

Naast zijn omvang springt Valley in het oog door de gevel, die deels strak en van glas is en deels bestaat uit natuurstenen terrassen en beplanting. Op de vierde en vijfde verdieping zullen de begroeide terrassen overlopen in een ‘vallei’, die dienst doet als openbaar park, bereikbaar via slingerende paden en trappen.

In het complex is ook een aantal bedrijven gehuisvest. Zo ook onze opdrachtgever die onze expertise inschakelde voor het realiseren van een comfortabel akoestisch werkklimaat met optimale spraakprivacy. Gehorigheid? Nagalm? Hier kunnen wij een boom over opzetten. Of het nu gaat om een nieuwbouwproject of een bestaand gebouw, wij werken graag aan projecten waarbij we telkens weer een zo hoog mogelijk akoestisch comfort kunnen realiseren. Maatwerk dus.

Dat betekent dat we ons achtereenvolgens verdiepen in de specifieke wensen van de eindgebruiker, de bouwconstructie, de gebouworganisatie en de beschikbare middelen. Op basis van deze informatie werken we een advies uit waarin alle elementen voor het realiseren van een duurzaam optimaal werkklimaat zijn opgenomen. Met een tevreden opdrachtgever en zijn werknemers als kers op de taart maakt dit onze dag nog beter dan dat hij begonnen was!

Als  vakidioot in de wereld van akoestiek zijn dit natuurlijk al genoeg ingrediënten om elke dag blij naar je werk te gaan. Adviseren over geluid en akoestiek in een prachtig gebouw als Valley maakt ons werk niet alleen heel interessant, maar ook een klein feestje!

Wil jij ook werken aan projecten waarvan je blij wordt? Kijk eens op onze vacature pagina voor interessante vacatures!

En wil je gewoon eens van gedachten wisselen over werken bij Het GeluidBuro onder het genot van een goeie kop koffie? Dan bereik je ons op T 0886818820 en info@geluidburo.nl