In een afgesloten kantoor, op een gedeelde werkplek of in een kantoortuin; elke werkplek kan akoestisch optimaal worden ingericht. Voldoende contact, afscherming en het voorkomen van hinder wordt allemaal gerealiseerd met een goed akoestisch ontwerp.

‘Het was superleuk om gevraagd te worden als designer voor de WorkPlace Xperience en om tijdens dit evenement bezoekers, te midden van alle drukte, te laten beleven wat een goede akoestiek kan doen voor je werkplek.’ Aldus Gislaine Schrijnemaekers

 

Workplace Xperience

Na het delen van haar visie en kennis in een boeiende presentatie hebben we bij onze stand veel geïnteresseerde mensen laten beleven wat een goed akoestisch ontwerp kan doen. Hiervoor was, speciaal voor dit evenement, een mini uitvoering van ons Acoustic Experience Lab neergezet.

We kijken dus terug op een succesvolle twee dagen. Onze dank gaat uit naar de organisatie van het evenement. Op naar een volgende editie!

Wilt u meer weten over het optimaliseren van ruimte-akoestiek? Neem gerust contact op. U bereikt ons op T 0886818820 en info@geluidburo.nl

Wij horen graag van u!

Meer referentieprojecten